-CO²/NOX


Waarom Noxite® dakbedekking?

Noxite® is goed nieuws voor iedereen die een bijdrage wil leveren aan een schoner milieu.

Stikstofoxiden worden vaak NOx genoemd en zijn giftige, luchtvervuilende stoffen en een gevaarlijk restproduct dat bij de verbranding van fossiele brandstoffen door huishoudens, verkeer en industrie vrijkomt. Gelukkig kan deze vorm van luchtvervuiling worden gereduceerd.

Noxite® dakbedekking is een Eco Activ®-oplossing, die helpt de lucht efficiënt te zuiveren van schadelijke NOx deeltjes. Zo bewijst u niet alleen het milieu, maar ook uw gezondheid een dienst.

Als u groen wilt bouwen…

Of u nu (woning)renovatie of nieuwbouw overweegt, met Noxite® dakbedekking kunt u een bijdrage leveren aan een schoner milieu.
Het enige dat u hoeft te doen om een positieve bijdrage te leveren aan het milieu, is uw woning of pand te bedekken met Noxite® dakbedekking en de zon, wind en regen doen de rest. 
Een eenvoudiger manier om de lucht te reinigen is er niet.
 
Om precies te zijn, kan een Noxite® dak van 1.000 m² elk jaar 52 miljoen m³ vervuilde lucht volledig zuiveren. 

Noxite® is een uniek dakbedekkingmateriaal dat de lucht zuivert en zorgt voor een schoner en gezonder milieu in de bebouwde omgeving.  Bouwt u professioneel, dan kan het bovendien op een sociaal en economisch verantwoorde manier direct van invloed zijn op uw duurzaam inkoopbeleid.

En het mooiste is dat het Noxite®-effect gedurende de hele levensduur van het dak actief blijft.

MODEL SNELDEK AURANOX® - BETONDAKPAN

Kies voor de betondakpan van MONIER die werkt als een katalysator: de Auranox®-dakpan.
 Bij nieuwbouw- en bij renovatieprojecten kunt u kiezen voor een milieuvriendelijk dakoppervlak. De Auranox®-dakpan van MONIER filtert stikstofoxide uit de lucht en zet deze om in onschadelijk nitraat, net zoals de katalysator in uw auto.

Hoeveel wordt geneutraliseerd?
200m2 dakvlak neutraliseert de schadelijke stoffen van een auto die 17.000km per jaar aflegd.

Algemeen


Noxite bitumineuze dakbedekking werkt als volgt;

 Dynamische Daken B.V. | Alle rechten voorbehouden