Wind-energie


Decentrale energieopwekking wint aan populariteit door de stijgende energieprijzen.
Maar ook door het dreigende tekort aan fossiele brandstoffen is het geen prettige gedachte alleen afhankelijk te zijn van leveringen van de energiebedrijven. Groene Energie betekent dus niet alleen investeren in het milieu, maar ook in autonomie. Oftewel: voorzie uzelf van energie met Windmolens, ook voor particulierenbehulp van onze natuur. Wind en Zon.

Uw dak(en) voorzien u van veel, vaak onbenutte ruimte, die uitermate geschikt zijn als locatie voor energieopwekkende producten als solar-panelen en windturbines.

Dynamische Daken levert diverse milieuvriendelijke groene energieproducten. Zo kunt u bij ons terecht voor diverse windmolens en zonnepanelen, maar ook sedum-daken, witte daken, reflectiedaken, en bij plaatsing van wind –of zon-energie op uw dak praten we over energie-daken. Wij noemen ze ‘winst-daken’.

Genoeg mooie en rendabele oplossingen om zelf energie op te wekken en uw CO2-uitstoot te verminderen. Onze producten zijn zowel voor de zakelijke als voor de particuliere markt geschikt. Dynamische Daken biedt u energieneutrale producten met een zeer korte terugverdientijd.

Dynamische Daken®  levert diverse milieuvriendelijke windturbines.

Ook zijn de windturbines van hoogwaardig design en hebben ze een zeer hoog rendement door de speciale mantels die om de bladen zijn geplaatst. De vorm van de mantel, een zogenoemde venturi, bootst de luchtlijn na van lucht die door de turbine gaat. De ingang zorgt ervoor dat er meer lucht de turbine ingaat in een oplopende snelheid. De verbrede uitgang kan zich aanpassen aan de druk die dit met zich meebrengt en reduceert de lucht naar een lagere snelheid. Dit creëert hogere drukverschillen over de bladen en dus een hogere snelheid. Zodoende wordt er meer elektriciteit gegenereerd.


De voordelen van de venturi windturbines
®:VVE en bedrijfsgebouw: profiteer van de wind!

›› Stroomverlies wordt gereduceerd, hogere effectiviteit

›› De venturi beperkt geluidsoverlast

›› De venturi fungeert als een mechanisme zonder het gebruik van een traditioneel blad,
    hierdoor is het gewicht van de windturbine minder.

De windturbines kunnen solo, maar ook als set in een windmuur worden opgebouwd. Deze unieke windmuur kan het maximale gebruik van elektriciteit binnen een gelimiteerde ruimte produceren. Elke windturbine binnen in de set draait zelfstandig met de wind mee om zo tot een optimale prestatie te komen. De windmuur is eenvoudig, het gewicht is verdeeld, de ruimte optimaal benut en het vermindert energieverlies.

Nieuws artikelen - Wind-energie


Zelf energie opwekken met behulp van de wind
... meer »
 
Energy Valley 2011
... meer »
 
Dynamische Daken B.V. | Alle rechten voorbehouden