Zon-energie


Zon-energie wordt steeds aantrekkelijker !
Voorzie uzelf van uw eigen energie. Hieronder vindt u recente indicatieprijzen.
Hier kunt u zien of er een subsidieregeling bestaat t.a.v. PV panelen: klik hier

Laat uw panelen altijd plaatsen door een dakdekker (welke samenwerkt met een elektrotechnicus)
De dakdekker heeft kennis van (veilig) werken op hoogte en beschikt zelf over de middelen om de panelen verticaal te transporteren.
Daarnaast inspecteert de dakdekker de dakbedekking waarop -of waarover de panelen worden bevestigd. Dit is essentieel. Indien uw dakbedekking of dakpannen in slechte staat zijn is het zeer raadzaam deze eerst aan te pakken alvorens tot montage van panelen over te gaan.
Zo voorkomt u lekkages onder panelen en het risico dat panelen weer gedemonteerd moeten worden wat hoge kosten met zich meebrengt en ten koste gaat van uw rendement !

Denk bij het plaatsen van PV panelen ook aan de bestaande verankering van de dakpannen. Ook deze is van groot belang. Panhaken zitten er met een reden !

Doordat wij de installatie laten verzorgen (zonder tussenkomende opslagen te berekenen!) door een erkend installateur, bent u zeker van een kundige en professionele aansluiting van uw electra. Zo krijgt u de beste materialen, met de hoogste opbrengst, de beste garanties en een zeer kundige aansluiting/montage van uw systeem. Een investering in zon-energie is een verstandige, maar doet u voor de komende 30 jaar ! Kies daarom voor de beste produkten èn de beste installatie ! 

Onze DaXx Zonnepanelen;

- Hebben de hoogste oprengst
- 25 jaar gegarandeerde opbrengst !
- Worden door een specialist technisch aangesloten
- Worden door een specialist op het dak gemonteerd
- Hebben alle kwaliteitsproeven doorstaan
- Zijn op een eerlijke en duurzame wijze vervaardigd


In de promotiefilm hieronder ziet u onze eigen testopstelling met diverse (mono -en poly) panelen gemonteerd worden. Wij meten zelf de daadwerkelijke opbrengst zodat we 100% garantie kunnen geven met maar liefst 25 jaar gegarandeerde opbrengst!

Bel ons voor meer informatie of voor een gratis offerte : 0522 - 253520

 

Dynamische Daken B.V. | Alle rechten voorbehouden